Noen å snakke med?

Tilbake til forsiden

Eva Klokkerud, svurrprest

Ta kontakt på prest@svurr.com

Ungdomspresten i SVURR har god tid til deg, om du har lyst å snakke med en voksen. Prester har taushetsplikt, det vil si at de ikke har lov å si fortrolige ting videre til noen andre.

Når man er ung er det så utrolig mange nye ting som skjer. Man forandrer seg ganske mye i løpet av ganske få år. Det er ikke alltid man forstår seg helt på verken seg selv, foreldre, venner eller kjærester. Da kan det være fint å snakke med noen om det man er glad eller lei seg for.

Å tro på Gud er ingen forutsetning for å snakke med en prest. Men mange ungdommer tror, og trenger et sted der man fritt kan snakke om hva troen betyr for en. Noen ønsker å snakke om ting ved troen de synes er utfordrende, noen trenger støtte og oppmuntring, da det kan være ganske tøft å stå for troen i hverdagen. Andre synes det er fint å bli bedt for, og få med seg en velsignelse. Noen trenger å skrifte, det vil si få tilgivelse fra Gud, gjennom presten, for noe de har gjort som de ønsker å bli ferdig med.

Om du har lyst, kan du sende en epost med navn og ditt mobilnr på prest@svurr.com, så tar jeg kontakt. Vi kan ta en kaffe på en kafé, eller du kan besøke meg på kontoret i kirken.

Husk at ingenting er for lite eller for stort.
Guds velsignelse!!!

SVURR-presten holder til:
Skøyen kirke
Skøyenveien 43
0375 OSLO
Tlf kntr: 22 51 36 60
prest@svurr.com

Tilbake til forsiden

Sist oppdatert 28.12.2008. Spørsmål? Kontakt webmaster at svurr.com!