Spørsmål og svar

Hvem er Nyttårsrevyen for?
Revyen er for ungdommer fra 14 til ca 19 år. Eldre enn det er det som regel kun ledere igjen. Men det er mange ledere som har vært med i mange år

Når begynner revyen?
Revyen begynner hver dag fra kl 10.00 om morgenen. Da sier vi det er obligatorisk oppmøte. Hver dag begynner vi på denne tiden. Det kan skje at på forestillingsdagen, så begynner vi litt før.

Når avslutter dere om kvelden?
De tre første kveldene slutter vi kl 22.00 sharp. Men 30.desember er det generalprøve på kvelden, og da kan det skje at det blir dratt litt ut. Vi prøver å ha en stående regel på at hvis vi spør om noen kan bli igjen, står vi også ansvarlig for hvordan de kommer seg hjem, evt at de blir kjørt hjem. Folk som er der helt uten videre, står ansvarlig for sin egen hjemreise.

Har dere noe kristen profil?
Jepp, det har vi. Den er ikke spesielt markert, men den er der. Vi begynner hver dag med "Ord for dagen", det vil si 15min med andakt. Og vi avslutter hver kveld med "Tanker i tiden", som varer i en halv time. Nytt av året skal vi prøve å ha formiddagsbønn. Dette er frivillig, vil vare i ca 10min og er et prøve prosjekt. På revyfesten har vi en egen midnattsgudstjeneste, som varer rundt en halv time. Fint å stoppe litt opp før årsskifte. Ellers har vi en egen prest, Margit Louise Holte, som er med oss hele tiden.

Hva skjer på revyfesten?
Revyfesten begynner som regel i Ris Menighetshus, med en bedre middag, rundt kl 20.00. Da har alle pyntet seg, så dette er det nærmeste man ofte kommer en gallamiddag. Da er det ofte litt rart å se hverandre i litt andre klær enn det man nesten har levd med de andre dagene. Kl 23.15 begynner midnattsgudstjenesten, det er en veldig trivelig gudstjeneste, og fint å stoppe litt opp før årsskifte. Kl 23.45 bærer det ofte inn i bilene til lederne, og så kjører vi til det stedet revyfesten varer utover hele natten. Dette stedet varierer litt fra år til år. Festen er alkoholfri, men vi kjøper dobbelt mengde med raketter og cola istedet.

Hvem er kontaktperson?
Hvis noen har noe spørsmål om revyen osv. Stilles disse til revysjefene. Dette gjelder alt.

Hvor mye koster genseren?
Genseren i år ser ut til å bli hettegenser. Den vil koste kr 250,-, ser det ut til. Ta med penger til Almannamøte onsdag 18.desember kl 20.30 i Ris Menighetshus.

Hvor mange har meldt seg p� revyen?
Pr 19.desember 2002 kl 10.28 er det 53 påmeldte på revyen, 16 stk på skuespiller, og 13 stk på dans. Det betyr at det vil bli holdt audition på disse gruppene. Det vil ikke bli noe skummel audition.

Har du noen spørsmål om revyen, som du ikke fikk svar her, så send spørsmålet til Jon Harald.

Tilbake til forsiden

Sist oppdatert 5.9.2005. Spørsmål? Kontakt webmaster at svurr.com!